Discreet
Management & Consulting

firmă de Management Interimar și Consultanță, este formată din Consultanți și Manageri cu experiență acumulată în situații reale, cu precădere în mediul de afaceri din Europa Centrală și de Răsărit.

Mica istorie din spatele companiei noastre

Competențele și experiența pe care le punem la dispoziția clienților noștri au fost acumulate pe parcursul multor ani în care aceștia au ocupat poziții de top în managementul unor companii multinaționale, multe dintre ele listate in FORTUNE 500.

Relațiile noastre permanente cu comunitatea consultanților ne dau posibilitatea să acționăm cu competență în domeniu în numeroase industrii.


Misiunea noastră

Discret Management & Consulting, firmă de Management Interimar și Consultanță, este partenerul natural al companiilor care vor să exceleze în Managementul Operațiunilor și Managementul lanțului de aprovizionare.

Oferim consultanță profesionistă, personalizată, centrată pe nevoile clientului, precum și soluții de management interimar în domeniul operațiunilor și al lanțului de aprovizionare.

Noi considerăm că identificarea tuturor resurseleor interne disponibile, dar neutilizate, precum și valorificarea lor eficientă poate face diferența dintre companiile de succes și cele mediocre...

Filosofia noastră

Integritatea, profesionalismul și satisfacerea nevoilor clienților sunt pietrele de temelie pe care Discret Management & Consulting își construiește reputația de competență și încredere totală.